Gyakran ismételt kérdések

Lehet tűzhely mögé is tenni a koynhapanelt?

Igen lehet. A termék 120 fokig hőálló, ez azonban nem jelenti azt, hogy nagyon hosszú akár egész napos magas hőnek,gőznek kitéve nem deformálódhat. Így flambírozást hosszas (4-5 órás) főzést, célszerű a tűzhely első két főzőlapján végezni. Gáztűzhely esetében a faltól minimum 5-8 cm távolságot kell tartani! Közvetlen nyílt lángnak nem tehető ki! Tartsa be a szerelési előírásokat villany és gáz főzőlap esetén is!

tűzhely szerelés

Csak ezekből a mintákból és méretkből rendelhetek?

Nem. Egyedi méretekben és mintával is készítünk konyhapaneleket, árajánlatot az info@konyhapanel.hu email címen kérhetsz.

Hogyan tisztítható a konyhapanel?

A konyhapanelt egyszerű puha mosószeres ronggyal lehet tisztítani. Fém súrolót ne használjunk az esetleges karcolások elkerülése érdekében.

Nehezen vágható a koynhapanel?

A konyhapanel dekopír és körfűrésszel egyszerűen vágható de nem árt ha van egy kis rutinod a barkácsolásban. Mindíg használj védőfelszerelést!

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésemet?

A konyhapaneleket fizetéstől számítva 2-3 munkanapon belül elkészítjük és átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Innentől kezdve a kiszállítási  további 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Hogyan tudom felrakni a konyhapanelt?

A konyhapaneleket kétoldalas öntapadó csíkkal szállítjuk melyeket egyenletesen a konyhapanel háoldalára ragsztva egyszerűen a megtisztított falra, csempére stb ragaszthatunk. A panelek könnyűek így ez a ragasztócsík megtartja. NE HASZNÁLJ SEMMILYEN OLDÓSZERES RAGASZTÓT!

Milyen felületekre rakhatom fel a koynhapanelt?

A konyhapaneleket megtisztított zsírtalanított felületekre tudod feltenni, régi csempére, falra, sík felületű fára, műanyagra.

Mennyire takarja el a régi csempét vagy felületet a koynhapanel?

Sötét színű régi csempe elfedéséhez a sötétebb színű paneleket ajánljuk de átlátszóságuk nagyon kis mértékű.

Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre írj nekünk és készséggel állunk rendelkezésedre a felmerülő kérdések esetén!

6 + 9 =

Print Friendly, PDF & Email