Otthonunk tervezgetése, a színek, a minták és anyagok megálmodása mindig izgalmas kihívásokat rejt magában. Az egyik legfontosabb helyiség, ahol kulcsfontosságú a megfelelő elemek kiválasztás az a konyha. Itt a tér hangulatát nagyban meghatározhatja egy design konyhapanel, mely nemcsak praktikus, hanem vonzó látványt is nyújt. A kínálat azonban végtelen és nem egyszerű a legjobb megoldásra rátalálni. A falburkoló konyhapanel termékminta ebben is segítséget nyújt!

Lássuk miért hasznos, miért érdemes kipróbálni a termékmintát? Íme néhány ok:

Kockázatmentesen megismerés

Egy új termék vásárlása mindig magában hordozza annak a lehetőségét, hogy biztosan jól választunk-e, megéri-e, nem bánjuk-e meg, hogy magas összeget fizetünk látatlanban?  Senki sem akar pénzt pazarolni olyan termékekre, amiben nem bízik100 százalékban. A falburkoló konyhapanel termékminta lehetőséget ad arra, hogy nagyobb befektetés nélkül kipróbáljuk azt, kézbe fogjuk mielőtt komolyabban elköteleződnénk.

A falburkoló konyhapanel termékminta inspirációt nyújt a tervezéshez

A konyhai falburkoló konyhapanel termékminták kiváló inspirációt nyújtanak az otthoni dizájn megtervezéséhez. Amikor különböző mintákat és stílusokat próbálunk ki, lehetőségünk van arra, hogy jobban megértsük, melyik illik legjobban otthonunk hangulatához és személyiségünkhöz. A színvilág, fényesség felfedezésével gyerekjáték elképzelni a végleges összképet. Segíthetnek abban, hogy vizualizáljuk milyen lesz az új konyhánk.

étel-ital falburkoló konyhapanel termékminta
természet falburkoló konyhapanel termékminta
texturák falburkoló konyhapanel termékminta

 Próbálj ki valami újat!

A konyhapanel termékminta kipróbálásával felfedezhetünk új dolgokat is! Sokan ragaszkodunk a megszokott márkákhoz, de egy termékmintával rátalálhatunk új kedvencünkre, mely akár modernebb és jobb megoldást nyújt a falak megszépítéséhez!

tapogato falburkoló konyhapanel termékminta

Minőség, funkcionalitás megismerése a falburkoló konyhapanel termékmintával

Nemcsak a megjelenés számít, hanem a funkcionalitás és a praktikum is. A konyhai falburkoló konyhapanel termékminták kipróbálása lehetővé teszi számunkra, hogy meggyőződjünk arról, hogy a kiválasztott termék megfelel-e a gyakorlati igényeinknek. A valóságban is megtapasztalhatjuk a minőségét és tartósságát. Amikor egy mintadarabot tesztelünk láthatjuk, hogyan viselkedik a főzés, a tisztítás és a mindennapi használat során. Ezáltal megbizonyosodhatunk arról, hogy a választott konyhapanel megfelel az elvárásainknak és igényeinknek.

 

Wallplex falburkoló konyhapanel termékminta

Ha még nem ismered termékünket, igényelj konyhapanel termékmintát! Nem árulunk zsákbamacskát! Vedd kézbe, gyönyörködj benne és garantáltan meggyőződhetsz róla, hogy termékeink a valóságban is ugyanazt jelenítik meg, mint a leírások és fotók!

 • Könnyen tisztítható mikroszálas ronggyal
 • 120 C fokig hőálló
 • Könnyű mindössze 2,4kg/m2
 • Fúrható, házilag méretre szabható
 • Vízhatlan
 • Akár meglévő csempére is felhelyezhető
 • Fényes anyagú
Modern design termékminta

Ne habozz, ha a konyha kialakításán, felújításán gondolkodsz, használd ki a falburkoló konyhapanel termékminta előnyeit:

 • Vedd kézbe, tapints meg, ismerd meg az anyag kiváló minőségét.
 • A tűzhely mögött is tesztelheted
 • Kipróbálhatod akár a telepítést is és a vágást
 • Ha élőben látod, a szemednek biztosan hihetsz! Az anyag csillogása, élénk színei nemcsak a képeken mutatkozik meg, hanem az elkészült konyhapaneleken is!
 • Átadhatod akár asztalosodnak, kiviteleződnek is, hogy véleményezze a terméket.
 • Próbáld ki a telepítést akár meglévő csempédre!

Kétféle termékmintából is választhatsz, hogy felfedezd a Wallplex konyhapaneleket!

1, A konyhapanel „tapogató” egy 5x20cm-es bemutatódarab, melyet véletlenszerű mintával küldünk el neked mindösszesen egy postaköltség áráért.

https://konyhapanel.hu/termek/ingyenes-konyhapanel-termekminta/

véletlenszerű tapogató konyhapanel termékminta

2, Másik lehetőséged is van a konyhapanel kipróbálására.

Ha szeretnél egy általad választott, konkrét mintát kézbe fogni, azt is tudjuk biztosítani! A normál méretű konyhapanel kicsinyített változatával (60cmx20cm).

https://konyhapanel.hu/termek/wallplex-falburkolo-konyhapanel-termekmintak/

 

home wood2 falburkoló konyhapanel termékminta

Feleslegesen ne stresszeld magad azon, hogy „biztosan a megfelelő konyhapanelt választod-e? Inkább élj a termékminta lehetőségével!

A falburkoló konyhapanel termékminta mellett fedezd fel a teljes kínálatunkat!

Bizonyosodj meg róla, hogy a Wallplex konyhapaneleket könnyedén telepítheted, akár Te is, szakember nélkül! 

 

Ha kérdéseid vannak vedd fel velünk a kapcsolatot!

falburkol-konyhapanel-termkminta-miben-segt-konyhapanel-hu