ingyenes termkminta

Magasfényű üveghatású konyhai falburkoló panel és a fürdőszobai panel, mellyen gyorsan megszépítheted otthonod! 

 

A DIY, azaz a „csináld magad” módszer egyre népszerűbb hazánkban is, legyen szó kert-vagy lakásfelújításról.

Természetesen nem mindegy azonban, hogy milyen alapanyagokkal vagy termékekkel állunk neki újjá varázsolni otthonunkat. Mennyire tudunk a modern dizájn megoldások lehetőségeivel élni, mennyi időt és mekkora anyagi ráfordítást igényel a munkafolyamat.

A Wallplex filozófiája az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a modern dizájn megoldások megvalósítását, mindezt úgy, hogy bárki házilag hozhasson létre valami újat és szépet, mellyel otthonosabbá varázsolhatja a környezetét.

Éppen ezért a Wallplex design üveghatású konyhai falburkoló panel és  fürdőszobapanelek úgy lettek megálmodva, hogy három különböző, de fontos szempontnak feleljenek meg: elérhetőség, gyorsaság, egyszerű felszerelés.

Egyrészt kedvező ára mindenki számára lehetővé teszi, hogy az üveg hatását keltő, modern és dizájnos falburkoló megoldást válasszon.

Másrészt rövid időn belül alkothatunk újat felmérés és szakember bevonása nélkül, hiszen a Wallplex panelek egyszerűen felszerelhetőek. Lássuk az öt legfontosabb érvet, ami a Wallplex üveghatású falburkoló panelek mellett szól!

1, Hatalmas választék

Valószínűleg mindenki átélte, hogy milyen rossz érzés, mikor megszületik fejében a tökéletes ötlet és egyszerűen nem tudja megvalósítani.  Sehol sem találja a megálmodott színt, anyagot vagy mintát.

A Wallplex egyik fő célja, hogy minél nagyobb választékot biztosítson vásárlói számára. A vállalat igyekszik minden leendő vásárló igényeinek megfelelni a kínálatában szereplő 4 méretben elérhető több mint 100 különböző mintával, amit folyamatosan bővít.

2, Azonnali megoldás üveghatású konyhai és falburkoló panelekkel

Biztosan átéltetek már olyan helyzetet, amikor elszáll az ihlet, mire végre kiszállítják a felújításhoz szükséges eszközöket.

A Wallplex ezen a problémán is folyamatosan dolgozik! Széles mintaválasztékából helyszíni felmérés nélkül, azonnal lehet rendelni.

A Wallplex üveghatású konyhai falburkoló panelek és fürdőszobapanelek gyors kiszállítási idővel megvásárolhatóak.  Nem számít, hogy az ország mely pontján élünk, a rendeléstől számított egy héten belül kézhez kaphatjuk a terméket.  És szakember nélkül, saját magunk is fel tudunk szerelni a panelt.

A szállítás is jóval egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb, mint egy üvegpanel esetében, hiszen a Wallplex panelek sokkal ellenállóbbak, mint törékeny társaik.

3, Praktikus

A Wallplex üveghatású konyhapanelek és fürdőszobai falburkoló panelek könnyen tisztíthatók –egy nedves mosószeres ronggyal – és 120 C fokig hőállóak, így nem kell aggódni azon sem, hogy főzés közben esetleg kárt teszünk bennük!

Ráadásul UV védettek, vízhatlanok és ütésállóságuk is 200x nagyobb, mint az üvegé.  A 2 mm vastag falburkoló panelek magasfényű hatásuk miatt szebben mutatnak a falon, mint bármilyen csempe!

4, Bármikor egyszerűen lecserélhető

Akik szeretik a változatosságot, de nem szeretnék évente darabjaira szedni a konyhát és a fürdőszobát egy kis újítás miatt, azok imádni fogják a Wallplex paneleket!

A kiválasztott üveghatású konyhai és fürdőszobai falburkoló panel egyszerűen levehető.

Hangulatunk szerint választhatunk másik mintát, amelyet ugyanolyan könnyen fel tudunk rakni, így akár néhány nap alatt teljesen új hangulatot varázsolhatunk konyhánkba.

5, Egyedi elképzelések üveghatású konyhai falburkoló panelekkel

Akkor sincs gond, ha valaki nem találja meg álmai mintáját a Wallplex jelenlegi kínálatában.  Lehetőség van egyedi, a kínálatban nem szereplő képekből is  Wallplex konyhapanelt kérni. Nekünk csak ki kell választanunk a mintát, a Wallplex pedig valóra váltja álmaink konyhapanelét!

veghats-konyhai-falburkol