„Egy olyan világban, mely folyamatosan azon dolgozik, hogy más akarj lenni, mint aki vagy, önmagad maradni az egyik legnagyobb eredmény.”

Mindannyian törekszünk arra, hogy otthonunk egyrészt tükrözze az egyéniségünket, másrészt harmonizáljon velünk – hangulatunkkal, életkorunkkal, lelkivilágunkkal. A konyha pedig mindig is az otthonok lelke volt, igazi kis (vagy nagy) fészek, ahol összegyűlhet a család, kikapcsolódhatunk, élvezhetjük a főzés örömét. Éppen ezért érdemes úgy kialakítanunk (vagy felújítanunk) otthonunkat, hogy különös figyelmet szenteljünk közben a konyhának és annak hangulatára is. A színek, formák és anyagok mellett érdemes az apróságokra is nagy hangsúlyt fektetnünk, hiszen a varázslat a részletekben rejlik.

A Wallplex konyhapanelek eszményi társaink lehetnek a harmonikus, mégis egyedi konyha kialakításában, hiszen színükben és összhatásukban a lehető legkülönbözőbb igényeket szolgálják ki! Lássuk, melyek lettek a Ti kedvenceitek a kínálatunkból – íme néhány elégedett vásárló fotója arról, mire képes egy konyhapanel!

wallplex cafe latte
wallplex konyha hátfal kávé

Vásárlói képek 

Kávés konyhapanel nem csak kávéimádóknak! Legtöbben a kávés témájú konyhapaneleinket szerettétek, ami nemcsak meleg és természetes színeket kölcsönöz a konyhának vagy étkezőnek, de segít felébredni is! Ki ne szeretne a gőzölgő kávé látványára kelni minden nap,  legyen szó akár egy konyhasarokról vagy egy tágasabb étkezőről? Garantáltan Te is imádni fogod az idei év legnagyobb slágerét! Ennyien nem tévedhetnek, kávés konyhapanelre fel!

Te is az utazás szerelmese vagy? Semmi nem számít csak a vakítóan kék ég és az óceán illata? Ha most hevesen bólogatsz, akkor Te is azok közé tartozol, akik számára tökéletes választás lehet (vagy már az is volt) a Tengerpart fantázianevű Wallplex konyhapanel. Hozd magad minden nap karibi hangulatba pusztán azzal, hogy kimész a konyhádba! Hidd el, véletlenek nem léteznek – kínálatunk egyik legnépszerűbb darabjával Te sem lőhetsz mellé

wallplex konyha hátfal tengerpart

Vásárlói kép

wallplex konyhapanel coloreye

Vásárlói kép

Sokan merészebbek voltatok és a Wallplex Color Eye konyhapanellel tettétek színesebbé a konyhátokat. Nem véletlen, hogy ez a konyhapanel is nagy érdeklődésre tett szert,  hiszen vidám, impulzív színei képesek életet és boldogságot lopni akár a Te konyhádba is! Ha eddig még nem tudtál válaszani, de úgy érzed, hogy szeretnéd feldobni a szürke hétköznapokat, akkor válaszd bátran te is a Color Eye-t, mert vele a konyha lesz lakásod kedvenc része!

Úgy tűnik, aki szenvedélyes, az-az élet minden területén az, hiszen a top öt konyhapanel kedvencetek közé bekerült ez a tagadhatatlanul impulzív darab is a Black Gold! A fekete harmóniája egészen különleges hangulatot kölcsönöz egy egészen apró konyhának vagy étkezőnek is! Dobd fel a főzést és ne félj önmagad lenni a konyhádban se!

wallplex konyhapanel black gold

Vásárlói képek

wallplex konyha hátfal black gold

Természetesen az elegancia, a letisztultság és a minimalizmus kedvelői is bőven jelen vannak köztetek, ugyanis nagyon sokan választottátok a világos árnyalatokat, ahogyan a Bambusz visszafogott mintákkal díszített konyhapanelét is.

Néha a kevesebb több, igaz?

bambusz konyhapanel

Vásárlói kép

Te vagy a konya királya/királynője, élsz-halsz az ízekért? Akkor nem is kérdés, hogy a Fűszerek  konyhapanelt Neked találták ki!

Nem meglepő, hogy előszeretettel döntötök a „klasszikus”, konyha/főzés témaköréhez tartozó Wallplex konyhapanelek mellett, hiszen kinek ne lenne kedve főzni, hogyha amikor a konyhába lép, a színek és a formák azonnal munkára csábítják!?  Elő a fakanállal, indulhat a móka!

konyhapanel fűszerek wallplex

Vásárlói kép

Vissza a természetbe! Személyes kedvencünk – és nagy örömünkre a Tiétek is – az Erdő, ez a harmóniát és nyugalmat árasztó konyhapanel. Ha szereted a csendet és a nyugalmat, Te is egy falat természetet varázsolhatsz a lakásodba természet képekkel díszített konyhapanelekkel.

erdő konyhapanel

Vásárlói kép

Ha pedig valami igazán egyedire vágysz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megvalósítjuk az álmod: a saját magad által kiválasztott, megtervezett vagy elkészített képet konyhapanellé varázsoljuk Neked!