doordeco

A konyha tervezésnél érdemes előre gondolkodni, hiszen ami ma még jó ötletnek tűnt, holnap már lehet, hogy egy csak nagy költségek árán megváltoztatható, kényelmetlen megoldásnak fog bizonyulni.

 

Az egyik ilyen kérdés, amit nagyon előrelátóan kell megetrveznünk, az a konyhai tárolás kérdése. Segítségünkre lehetnek a konyhabútorokba építhető különböző vasalatok, belső tárolók, térelosztók is. A tervezéskor érdemes a különböző tároló részeket két részre, könnyen és nehezen elérhető területekre osztani és ezek mentén folytatni a tervezést, így könnyebb megtervezni a későbbi munkát a leendő konyhánkban.

 

A konyha tervezésénél általában megtervezzük a nagyobb gépek helyét, de a kisebb eszközökre, hiába használjuk akár minden nap, már nem gondolunk. Ennek eredményeképp sok olyan felület keletkezik, amelyek nem praktikusak, bizonyos eszközökhöz csak nehezen férünk hozzá, így nem is szívesen használjuk őket. Gondoljunk csak a két sorban pakolt, nagy mélységű alsószekrényekre!

 

A konyha tervezés során vannak olyan paraméterek, ahol nagyon fontos, hogy inkább a funkciót tartsuk szem előtt, de vannak olyan területek, ahol gond nélkül teret engedhetünk a design-nal kapcsolatos elképzeléseknek. A megfelelő tárolás kialakítása inkább a praktikus szempontokat igényli, de a konyhai falfelületek terén engedhetünk a design csábításának. A Wallplex design konyhai falburkoló panel lehetővé teszi, hogy szerelés nélkül egyszerűen egyedi design elem kerüljünk a konyhába, amelyet akár könnyen le is cserélhetünk, ha új hangulatra vágyunk a konyhában.

 

Ha érdekel ez az új megoldás tudj meg többet itt!

 

5%

Azonnali kedvezmény🎁

Azonnali 5% kedvezmény bármelyik termékünkre szeptember 30-ig!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

ergonmikus-konyha-kialaktsa-konyhapanel-hu