doordeco.hu

A konyha otthonunk egyik központi helye, ahol rengeteg időt töltünk, közös főzések, családi, baráti találkozók színtere. Tervezésekor, felújításakor ezért nemcsak arra törekszünk, hogy praktikus és esztétikus legyen, hanem tükrözze személyiségünket, ízlésünket is. Az egyedi konyha hátfal ötletekkel szerencsére mindezt egyszerűen és gyorsan megvalósíthatjuk nagyobb energiabefektetés nélkül.

 

A tökéletes darabra könnyedén rátalálhatunk, hiszen a falburkoló panelek világa kimeríthetetlen lehetőségeket rejt magába. Számos szín, mintázat és hangulat közül választhatunk, melyekkel egyedi és varázslatos környezetet teremthetünk, ahol az ínyencségek készítése és a vendéglátás igazi élménnyé válik.

Ebben a cikksorozatban bemutatunk néhány hátfal designt, melyekből inspirációt nyerthetünk, felébreszthetik alkotókedvünket.

Sorra vesszük például az étel-ital, textúrák, természeti és művészeti kategóriákat, melyekkel konyhánkban is kifejezhetjük egyéniségünket és modern stílust vihetünk a térbe! 

Lássuk az étel-ital témájú egyedi konyha hátfal ötleteket

Mindannyian imádunk enni, inni. Szeretünk különleges ízbombákat alkotni szeretteinknek egy jó pohár bor mellett. Személyiségünknek ezt a részét tökéletesen kifejezhetjük egy étel-ital témájú konyhapanellel, ami még további ínycsiklandó fogások elkészítésére is ösztönözhet vagy arra, hogy főzzünk egy erős fekete kávét barátainknak, megkínáljuk őket egy finom csésze teával!

Az étel-ital témájú falburkoló panelek nem csak szemet gyönyörködtetnek különleges dizájnjukkal, hanem új életet is lehelnek a konyhába!

 

Gyümölcs, fűszerek, zöldségek témájú egyedi konyha hátfal ötletek

 

 

 A Fruit Splash és Gyümölcsök hátfalak élénk színeket és vidámságot csempésznek a helyiségbe, emlékeztetve minket arra, hogy egészségesen éljünk és étkezzünk!

 

 A Zöldfűszerek és Fűszerek konyhapanelek pedig az ízek és illatok világát hozzák otthonunkba, elrepítve bennünket a kulináris örömök birodalmába.

egyedi konyha hátfal 1

 

 

Az Olive and tomato és Tészta fakanál lenyűgöző fali burkolatok olyan hatást keltenek, mintha közvetlenül egy mediterrán konyha pultján készítenénk el egy világbajnok receptet, az olaszos életérzést közvetítve. 

 

A Lime és jég, Citrom mintázatok friss és vibráló, üde energiákkal tölti fel a teret, míg a Chili hátfallal feltüzelhetjük a konyhát, páratlan és merész dizájnjával karakteressé formálhatjuk azt. A Bor és sonka konyhapanelek pedig visszafogott eleganciát közvetítenek.

egyedi konyha hátfal 2

Viz, tea és kávé témájú egyedi konyha hátfal ötletek

A Water splash és Vizespoharak letisztult mintázatával kifinomult stílust és luxust vihetünk a térbe!

 

vizespoharak konyhapanel
minta konyha water splash

A Water splash és Vizespoharak letisztult mintázatával kifinomult stílust és luxust vihetünk a térbe!

 

vizespoharak konyhapanel
minta konyha water splash

 

A Coffee Black, Kávéhullás és Coffee Time falburkoló panelekkel magunkba szívhatjuk a kávéházak atmoszféráját és még a lábunkat sem kell kitenni házunkból.

wallplex konyhapanel caffe black

 

 

A Home Designés Zen teahátfalak melegséget, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot árasztanak rájuk pillantva.

Az étel-ital egyedi konyha hátfalak  által inspirált környezetben könnyedén átélhetjük, ahogy mesterszakácsként alkotunk, vagy éppen egy kellemes vacsoraestéhez készülünk.

Saját ízlésünknek megfelelően behozhatjuk otthonunkba a vibrálást, nyugalmat, eleganciát esztétikusan összeegyeztetve a konyha többi részének színvilágával.

Álmodozzunk csak egy kicsit! Képzeljük el, hogy a konyhában színes gyümölcsök és fűszerek díszelegnek, olasz tészták tekeregnek a fakanálon és egy pohár bor vágyik rá, hogy megkóstoljuk. És ha elképzeltük, megszülettek a tervek már csak a megvalósítás van hátra!

A Wallplex konyhapanelekkel a kivitelezés sem lesz költséges, időigényes vagy bonyolult.

Otthonunk szívében könnyedén, rövid idő alatt látványos változást érhetünk el. Csodálatos, trendy milliőt varázsolhatunk, amelyekben a kreativitás, az újszerűség és a praktikum egyesül.

Reméljük sikerült hasznos ötleteket adnunk egy kisebb átalakításhoz és kedvet kaptatok konyhátok megszépítéséhez, felfrissítéséhez!

 

Hamarosan újabb tippeket hozunk! Addig is inspirálódjatok korábbi blogbejegyzéseinkből!

Egyedi konyhai hátfal teljes kínálatunkat ide kattintva elérhetitek!

egyedi-konyha-htfal-tletek-konyhapanel-hu