doordeco

A Wallplex minőségi konyhai falburkoló panel mindenki számára elérhetővé teszi a modern konyhák luxus eleganciáját. A Wallplex design konyhapanel letisztult külső megjelenésének köszönhetően az üveg ragyogását adja vissza elérhető áron, miközben hajlékonyságának köszönhetően íves felületeken is alkalmazható, egyszerűen és gyorsan házilag felszerelhető, 120 fokig hőálló, törésálló és könnyen tisztítható.

A konyhafal burkolása fontos szerepet játszik az új konyha kialakításánál vagy a meglévő konyha átalakítása során. A konyhafal kialakítására léteznek klasszikus és modern megoldások, az utóbbiak a design területén sokkal nagyobb lehetőséget kínálnak.

Az egyik hagyományos megoldás a már régóta alkalmazott hidegburkolás falicsempével, amely jól tisztítható, hőálló és strapabíró felületet biztosít, de viszonylag szűk lehetőségeink maradnak a dizájn területén. Továbbá a falicsempe felrakása és cseréje szakembert igényel, és általában hosszú időbe telik mire sikerül megfelelő burkolót találni, aki először felméri, majd elvégzi a szükséges munkálatokat.

A mai felgyorsult életmód következtében előtérbe kerültek azok a megoldások, amelyek kevesebb idő-, pénz- és energiaráfordítás mellett szélesebb lehetőséget kínálnak a dizájn területén is. A modern, látványos és a saját ízlésünknek megfelelő konyhai hátfal kialakítására azonban számos lehetőség áll rendelkezésünkre, ezért az anyag kiválasztásakor érdemes mérlegelnünk néhány szempontot. A látvány mellett fontos a gyors megoldás, a tartósság, a tisztíthatóság, a könnyű kezelhetőség, az ár és a mintaválaszték.

new york fehér konyha flat fehér konyha

Az újszerű megoldások közé tartozik az edzett üveg hátfal, amely impozáns megjelenése mellett könnyen tisztántartható, hőálló és letisztult felület ad. Azonban az üveg felrakása is szakembert igényel, illetve fontos megjegyeznünk, hogy az üveg merev, így íves felületeken nem használható, nehéz és törékeny, így nehezen is szállítható. Amennyiben a letisztult és dizájnos külső megjelenés miatt mégis ezt választanánk számolnunk kell a magasabb anyag és szerelési költségekkel is.

A modern megoldások közé tartoznak továbbá a műanyagból készült konyhai hátfalak. Ezek a típusú hátfalak hamar népszerűvé váltak a lakberendezési piacon, hiszen vizuálisan az üveg letisztultságát jelenítik meg, miközben az üveghez képest kedvezőbb áron elérhetőek, ütésállóbbak és könnyebben kezelhető anyagok.

A Wallplex egy olyan speciális műanyagból készült konyhapanel, ami minden eddigi anyagnál erősebb, ütésállóbb és hajlékonyabb, ugyanakkor fúrható és vágható. Ezek mellett a Wallplex elérhető áron teszi lehetővé, hogy szerelés nélkül, könnyen házilag felhelyezhető, egyszerűen felmérés nélkül megrendelhető, de egyben strapabíró és egyedi megjelenésű konyhánk legyen! A Wallplex 30 féle mintával és 3 különböző méretben, akár egyedi dizájnnal is rendelhető.

abstract konyha fekete

5%

Azonnali kedvezmény🎁

Azonnali 5% kedvezmény bármelyik termékünkre szeptember 30-ig!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

soha-nem-volt-mg-ilyen-egyszer-a-konyhai-htfal-burkolsa-konyhapanel-hu